Mercedes-Benz

Mercedes-Benz električna mobilnost.

Beskompromisno s Mercedes-Benz električnim modelima.

Čista električna mobilnost znači izostanak lokalnih emisija, gotovo nečujno kretanje i izvanrednu brzinu reakcije. Sve u svemu, to predstavlja potpuno novi osjećaj u vožnji i oblik mobilnosti usmjeren prema budućnosti što podsjeća na pionirski posao prije 130 godina.

Mercedes-Benz električni modeli

Dinamični, gotovo nečujni i bez štetnih emisija.

EQA

EQA

Ovo je za novu generaciju. S novim, prepoznatljivim elementima dizajna, EQA predstavlja novi, elektro-mobilni način života. Udobna oprema i sigurnosni sustavi modela EQA osiguravaju izvrsno, električno iskustvo vožnje. Kako u buduće ne biste propustili informacije o modelu EQA, ovdje se možete jednostavno registrirati. Tako vas uvijek možemo držati informiranima.  

EQB

EQB

Potpuno električno prostorno čudo: s do 7 sjedala Mercedes-Benz EQB spreman je za svaku obiteljsku avanturu. Upadajte. 

EQE

EQE

EQE kombinira svoj dinamičan izgled s luksuznom unutrašnjosti – ravnoteža tehničkih inovacija i moderne estetike. Bezvremenski oblici za novu eru.

EQS

EQS

Mercedes-Benz EQS je prva potpuno električna luksuzna limuzina. S njim Mercedes-Benz potpuno redefinira ovaj segment vozila. EQS je prvi model koji se temelji na modularnoj arhitekturi za električna vozila u luksuznoj i višoj klasi.

EQV

EQV

Dizajnerski elementi oblikovani posebno za Mercedes-Benz električnu obitelj modelu EQV 300 daju njegov uzbudljiv i progresivan karakter – kako u eksterijeru, tako i u interijeru. Međutim jedna stvar ostaje upravo onakva kako ste navikli u Mercedes-Benzovom velikom jednovolumenu: EQV 300 će Vas isto tako razmaziti komforom i funkcionalnošću koji su tipični za brand.

Saznajte više