Mercedes-Benz

Dodir proljeća.

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila.[*]
Sezonska kampanja

Vidljivost bez premca - Popust 20%

SummerFit

Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje brzo
i učinkovito skida prljavštinu s vjetrobrana

Njega vozila - Popust 20%

Čišćenje unutrašnjosti vozila

Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način - vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu. Obratite se našim servisnim savjetnicima za više informacija.

Dezinfekcija unutrašnjosti Mercedes-Benz vozila

Dezinfekcija unutrašnjosti Mercedes-Benz vozila

Cjelokupna usluga izvodi se za otprilike 20 do 25 minuta, a rezultat je čist i svjež mirisni sustav grijanja, ventilacije i klimatizacije te unutrašnjost vozila.

Dezinfekcija klima uređaja - Popust 20%

Dezinfekcija klima uređaja

Udahnite proljeće punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. Osim toga, koristimo originalno Mercedes-Benz sredstvo za dezinfekciju uređaja jer nema do mirisa svježe očišćenog prostora ili do originalnog mirisa automobila.

Nudimo Vam i originalne dodatke - Popust 10%

Nudimo Vam i originalne dodatke

Originalna Mercedes-Benz dodatna oprema sa stilom.

Oprema za električna vozila

Wallbox stanica za punjenje, prijenosna punionica i kablovi za vaš električni Mercedes-Benz.

Originalne Mercedes-Benz prostirke - Popust 20%

Originalne Mercedes-Benz prostirke

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Mercedes-Benz metlice brisača - Popust 20%

Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je dobro vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Top ponuda Collection proizvoda - Popust 10%

Top ponuda Collection proizvoda

Otkrijte Mercedes-Benz svijet proizvoda i izvan vozila. Jer kao i naša vozila tako su i  Mercedes-Benz Collection proizvodi sinonim za najviše zahtjeve, dobar ukus i pouzdanost.

DriveOn. Garancija bezbrižnosti.

 DriveOn. Garancija bezbrižnosti.

Znajući da težite najboljem, Mercedes-Benz DriveOn produženo jamstvo u trajanju od dodatna 24 mjeseca sada je standardna usluga na svakom novom Mercedes-Benzu. Iako je proizvođač kvalitetno pregledao i isporučio proizvod, bez neispravnosti, analize dokazuju da i uz najveću pažnju i brigu postoji mogućnost pojave malih nedostataka. 

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje

Tim stručnjaka iz Daimlera AG uspješno je primijenio sva  svoja znanja, iskustvo i znanstvena dostignuća tijekom  razvoja ovog motornog ulja koje zadovoljava najviše  standarde kvalitete i idealno je prilagođeno tehničkim značajkama Mercedes-Benz motora.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši će Vam stručnjaci omogućiti mobilnost diljem Europe. Osigurat ćemo Vam pomoć na licu mjesta, zamjensko vozilo ili prijevoz zrakoplovom. Ako biste radije opušteno sačekali popravak svog vozila, rado ćemo Vam platiti smještaj u hotelu.

MobiloVan. Jedan tim za bezgraničnu mobilnost.

MobiloVan.

Besplatna pomoć na cesti u cijeloj Europi. Brza pomoć na cesti uz Mercedes-Benz kvalitetu. Gdje god postoji cesta, u slučaju nezgode naša pomoć je u blizini.  Da vaš uspješan posao ne bi trpio, omogućit ćemo vam nastavak vožnje u najkraćem mogućem roku.

Mercedes-Benz servisni paketi

Mercedes-Benz servisni paketi

Razumno je provjeriti neke vitalne detalje kako biste mirno nastavili uživati u vožnji svog omiljenog Mercedes-Benz automobila. Sada povoljno možete zamijeniti motorno ulje i filter, filtere goriva, kabine i zraka. Jer baš kao ni vi, ni mi od Mercedes-Benz vozila ne očekujemo ništa manje od pouzdanosti i dugovječnosti.

Saznajte više