Mercedes-Benz

Mobilo. Ostanite u pokretu.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

Bezbrižna vožnja.

U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši će Vam stručnjaci omogućiti mobilnost diljem Europe. Osigurat ćemo Vam pomoć na licu mjesta, zamjensko vozilo ili prijevoz zrakoplovom. Ako biste radije opušteno sačekali popravak svog vozila, rado ćemo Vam platiti smještaj u hotelu.

Jedan poziv. Jedan tim. Sve je riješeno. Mi smo tu kad god nas trebate kako bismo osigurali da Vi i Vaše Mercedes-Benz vozilo u najkraćem roku ponovno budete na cesti.

S Mobilom uvijek stižete do svog odredišta.

Ostanite u pokretu kroz Europu.

Usluga Mobilo osigurava mobilnost – i sama je mobilna. Vrijeme važenja može se produžiti iz godine u godinu ako redovito posjećujete Mercedes-Benz radi održavanja. A moguće je i ponovno kasnije aktiviranje, na primjer, ako ste promašili redoviti servis.

Dovoljan je jedan poziv.

Mi smo uvijek tu za Vas na broju +385 1 3000 653.

  • Učinit ćemo sve da Vas brzo dovedemo do Vašeg odredišta – zahvaljujući našoj sveobuhvatnoj ponudi usluga.
  • Organizirat ćemo kvalitetan popravak na licu mjesta ili u servisnoj radionici Mercedes-Benz partnera.
  • Pobrinut ćemo se oko svih pojedinosti, od organizacije vučne službe do formalnosti oko osiguranja.

U slučaju nužde na raspolaganju Vam je jedna od najrazgra-natijih servisnih mreža u Europi s više od 3000 ovlaštenih Mercedes-Benz servisnih partnera u više od 40 europskih zemalja. Mobilo rješenje za mobilnost dolazi standardno uz svako Mercedes-Benz vozilo i besplatno se obnavlja nakon svakog redovitog održavanja u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu – do 30 godina.

Detalji

Sigurno ostati mobilan

Vaš Mercedes standardno dolazi s Mercedes-Benz Mobilo mobilnim jamstvom. To znači da možete putovati potpuno opušteni. Ako naiđete na problem s vašim vozilom, Mercedes-Benz kvalitetna pomoć brzo će vam biti pružena u cijeloj Europi – i sigurno ćete doći na odredište.

U ovim situacijama ostat ćete mobilni.

Tehnički kvarovi ili problemi s paljenjem: ako vaše vozilo neće upaliti ili je zbog tehničkog kvara ostalo nepokretno. Na primjer, kao rezultat mehaničkih ili elektroničkih kvarova, praznog akumulatora ili puknuća gume.

Manji problemi:

U slučaju nepravilne uporabe vozila koja je rezultirala da je vozilo na putu ostalo nepokretno. Na primjer, prazan spremnik goriva ili dolijevanje pogrešnog goriva, ili gubitak ključeva vozila.

Područje pokrivanja

Ostanite mobilni u cijeloj Europi. S uslugom Mercedes-Benz Mobilo.

Ako ste prisiljeni prekinuti vaše putovanje, možete se osloniti na uslugu Mobilo kako biste dobili brzu pomoć.

- Približno 3000 ovlaštenih Mercedes-Benz partnera radi za vas u cijeloj Europi[1]
- Servis i briga sa Mercedes-Benz kvalitetom
- Za brzu pomoć, u slučaju kvara unutar Hrvatske birajte besplatan telefonski broj +385 1 3000 653

Možete iskoristiti Mercedes-Benz Mobilo usluge u Njemačkoj, svim državama Europske Unije i sljedećim državama:

Andora Italija Rumunjska
Belgija Hrvatska
Portugal
Bosna i Hercegovina[2] Latvija Švedska
Bugarska Lichtenstein Švicarska
Danska Litva Srbija[2]
Njemačka Luksemburg Slovačka
Estonija Malta Slovenija
Finska Monako Španjolska
Francuska Crna Gora[2] Češka
Gibraltar Nizozemska Turska[2]
Grčka Norveška Ukrajina[2]
Velika Britanija
Austrija Mađarska
Irska Poljska Cipar
Island

Usluge

Oslonite se na našu profesionalnu pomoć.

Manji problem, tehnički kvar ili nesreća: možemo vam pomoći na licu mjesta – točno tamo gdje nas trebate, kako bi bili sigurni da se vaše putovanje nastavi što je brže moguće. Ako neće biti moguće nastaviti s vašim Mercedesom, doći ćete do vašeg odredišta zahvaljujući Mobilo usluzi sa zamjenskim vozilom ili željeznicom ili zrakom.

Mercedes-Benz Mobilo usluge.

Pomoć na cesti i prilikom kretanja, manji popravci na mjestu kvara:
Profesionalna pomoć na licu mjesta. Mobilo plaća troškove poziva tehničke pomoći i popravaka do ukupno 150 eura. To ne uključuje materijalne troškove za gume, akumulatore, ključeve i sve potrošne materijale.

Zamjensko vozilo:

Po potrebi, osigurat će vam se zamjensko vozilo za vrijeme trajanja popravka koji ne prelazi tri radna dana, izuzimajući troškove goriva i dodatne usluge. Ovo se naplaćuje po tržišnim cijenama. Neće se nadoknaditi troškovi za gorivo i druge dodatne usluge. Vrsta vozila ovisi o dostupnosti. U slučaju nesreće / vandalizma i manjih problema vrijede ustanovljeni standardi osiguranja.

Zrakoplov/vlak:

Kao alternativa zamjenskom vozilu, Mercedes-Benz pokriva troškove zrakoplova ili vlaka kako biste mogli nastaviti putovanje ili se vratiti kući. Ako želite osobno podići vaš automobil kod Mercedes-Benz partnera gdje je bio popravljen, Mercedes-Benz će također platiti trošak putovanja do ove lokacije. Pokrit ćemo trošak od 400 EUR po osobi za povratnu kartu.

Povratni transport vozila:

Ako se vaš Mercedes-Benz ne može popraviti nakon 3 radna dana, organizirat ćemo na vaš zahtjev povratak vašeg vozila do vašeg osobnog Mercedes-Benz servisnog partnera i platiti troškove. Kako se povratak organizira zbirnim transportom, potrebno vrijeme povratka ovisit će o udaljenosti i lokaciji popravka.

Vučna služba:

Ako ne možete nastaviti vaše putovanje u vašem Mercedes-Benzu zbog kvara, manjeg problema, nesreće ili vandalizma, mi ćemo organizirati i pokriti troškove vuče vozila do najbližeg Mercedes-Benz servisa.

Smještaj/hotel:

Ako želite pričekati popravak vašeg vozila i to se ne može obaviti isti dan, Mercedes-Benz će vam vrlo rado pronaći smještaj. Tijekom vremena popravka, do maksimalno tri dana, pokrit ćemo troškove smještaja uključujući doručak za vozača i putnike.

Taxi, javni prijevoz, druge vrste mobilnosti:

Platit ćemo vaše troškove, do 65 eura, za vožnju do željezničke stanice ili aerodroma, na primjer, taxijem ili javnim prijevozom.

Pomoć u organizaciji:

Mi pružamo pomoć, na primjer, u slučaju nesreće ili oštećenja zbog vandalizma. U stranoj državi organizirat ćemo pravnu pomoć i prevoditelja.

[1]
Izuzev u prekomorskim odjelima ili teritorijima.
[2]
Vrijedi za vozila prodana i registrirana nakon 01.07.2010.