Mercedes-Benz

Mercedes-Benz popravak nakon nesreće.

Za savršene popravke vašeg Mercedesa – čak i u kompliciranim slučajevima.

Možete se pouzdati u našu visoku stručnost u popravljanju vozila nakon nesreća: naši stručnjaci upoznati su sa svakim najmanjim detaljem vašeg Mercedesa – te će uz najveću pažnju provesti popravke nakon nesreće. Kako bi zadržali vrijednost vašeg vozila. A iznad svega vašu sigurnost.

Vaša sigurnost naš je prvi prioritet.

Vaša sigurnost i sigurnost vaših putnika najvažniji je kriterij tijekom Mercedes-Benz popravaka nakon nesreće. Naši stručnjaci odabrat će popravak koji slijedi ovaj princip. Jedan od glavnih ciljeva Mercedes-Benz popravaka nakon nesreće je identifikacija i popravak bilo kakvih slučajnih oštećenja kompleksnih sustava elektronskih krugova i sigurnosnih značajki. To jednako vrijedi za stabilnost vašeg Mercedesa.

Originalni zamjenski dijelovi i alati.

Tijekom Mercedes-Benz popravaka nakon nesreće možete biti sigurni da će naši stručnjaci ugraditi Mercedes-Benz Originalne dijelove. Korišteni alati također zadovoljavaju najstrože standarde kvalitete i točno su konstruirani za zahtjeve Mercedes-Benz vozila. U skladu s tim, određeni specijalni alati ekskluzivno su rezervirani za popravke nakon nesreća pojedinačnih serija Mercedes-Benz vozila.

Održivost.

Svi Mercedes-Benz servisni partneri predani su očuvanju prirodnih resursa u skladu s visokim ekološkim standardima kompanije Mercedes-Benz Group AG. Za nas se podrazumijeva sukladnost s pravnim zahtjevima plus kontinuirano poboljšanje proizvoda i usluga.

Od proizvodnje do održavanja i popravaka, očuvanje materijala i energije uporabom održivih procesa naš je konstantni cilj. Na primjer, mnoga postrojenja za pranje vozila u našim zastupstvima već su opremljena sa sustavom recirkuliranja vode.

Standardni sigurnosni certifikat.

Mercedes-Benz Repair™ certifikat potvrđuje da je Mercedes-Benz popravak vašeg vozila nakon nesreće proveden u skladu s našim strogim smjernicama. Ovaj dokument bit će koristan i u slučaju preprodaje vašeg Mercedesa te vam također pruža jamstvo nastavka mobilnosti.