Mercedes-Benz

Vito Furgon

Mercedes-Benz Vito Furgon

Rješenje za Vaše prijevozničke zadatke.

Vito Furgon može Vam pružiti podršku: prihvaća teret do 6,6 m³. Pogoni male potrošnje svakim kilometrom održivo pridonose Vašem ekonomskom uspjehu. Kao što i očekujete od Mercedes-Benza, sigurnosna oprema s tehnički usavršenim sustavima pomoći vrhunske je razine. U skladu s najnovijim standardima tehnologije su i 3 audiosustava u dodatnoj opremi i rješenja povezanosti usluge Mercedes me connect koja u Vaš Vito donose digitalni svijet.

Mercedes-Benz Vito Furgon

Stignite na svoj cilj. Jedinstvenom sigurnošću.

Od uzornih sustava sigurnosti i pomoći u modelu Vito Furgon mogu svi profitirati: Vi, Vaši putnici i drugi sudionici u prometu. U sklopu serijske opreme u vozilu su dostupni elektronički program stabilnosti ADAPTIVE ESP® koji prilagođava vozilo ovisno o opterećenju, sustav pomoći pri bočnom vjetru i sustav pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST. Osim zračnog jastuka za vozača u sklopu serijske opreme, u dodatnoj su opremi dostupni i drugi zračni jastuci. Po želji Vas mogu podržati sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC te ‌sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku i sustav pomoći za mrtvi kut s upozorenjem na poprečni promet straga.

Vito Furgon

Doživite vlastito gospodarsko čudo.

Tko se štedljivo odnosi prema resursima, uvijek će biti rado viđen partner svakog poduzeća. Između 5 dizelskih motora modela Vito Furgon sigurno ćete pronaći ekonomično rješenje za svoje zadatke. Zahvaljujući pouzdanosti i dugovječnosti koje su tipične za Mercedes-Benz, Vito Furgon će Vam biti na raspolaganju kad god Vam treba. Tome pridonose i njegovi servisni intervali dugi i do 40.000 km.

Stručna podrška za opuštenu vožnju.

Vito Furgon - Stručna podrška za opuštenu vožnju

Ponuda sustava pomoći za Vito jedinstvena je u segmentu srednje lakih gospodarskih vozila. Tijekom vožnje, u složenim situacijama te pri parkiranju i manevriranju, vozaču pomažu usavršeni sustavi pomoći koji vožnju mogu učiniti opuštenijom i sigurnijom.

Varijante karoserije

Vito

Skida veliki teret s Vaših leđa.

Vito Furgon ima mnogo mjesta za sve što morate ponijeti. Svojom dužinom utovarnog prostora1 od 3 m kao vozilo do 3200 kg može ponijeti oblije tereta.

I ne samo to: uz 3 duljine vozila, 2 međuosovinska razmaka, fleksibilni sustav osiguranja i praktične pregradne stijene nudi Vam raznolike mogućnosti individualizacije i specijalizacije za Vaše profesionalno prijevozničko rješenje.

Dodatnu prednost predstavljaju veliki kutovi otvaranja vrata i niski utovarni brid koji Vam olakšavaju teške zadatke – za još više komfora i sigurnosti prilikom utovara i istovara.

1 Vrijedi za Vito u ekstradugoj verziji.

  • Maks. prostor za teret veličine 3,97 m² u kompaktnoj verziji, 4,38 m² u dugačkoj verziji i 4,76 m² u izrazito dugačkoj verziji
  • Maks. duljina utovara iznosi 2586 mm u kompaktnoj verziji, 2831 mm u dugačkoj verziji i 3061 mm u izrazito dugačkoj verziji
  • Korisna nosivost od maksimalno 1314 kg za vozila s pogonom na prednje kotače
  • Prostor za prijevoz do tri Euro palete u dugačkoj i izrazito dugačkoj verziji, utovar moguć kroz stražnja vrata i klizna vrata, dodatna klizna vrata na lijevoj strani vozila također su dostupna kao dodatna oprema
  • Pregrada cijelom širinom na B-stupu (opcija) – također dostupno s fiksno ugrađenim prozorom
  • Pod teretnog prostora s pričvršćenim ušicama za osiguranje tereta
  • Dodatni prostor za utovar iznimno dugačkih predmeta omogućen je zahvaljujući mogućnosti smještaja tereta u kabini kroz vozačevo ili suvozačevo sjedalo
  • Dvokrilna stražnja vrata po izboru se mogu otvoriti sve do bočnih stranica vozila i učvrstiti u tom položaju kako bi se pojednostavio postupak utovarivanja i istovarivanja

Vrata

Vito Furgon - Vrata

Obavite i teške poslove izrazito lako zahvaljujući velikim otvorima vrata.

Stražnja krilna vrata s prozorom i klizna vrata s desne strane omogućuju jednostavan utovar i pristup – u standardnoj opremi. S opcijskim kliznim vratima na lijevoj strani dobivate još veću fleksibilnost. Otvor stražnjih vrata dovoljno je velik da omogućuje prijevoz poprečno postavljenih europaleta. Opcijska dvokrilna stražnja vrata mogu se otvoriti sve do bočne stranice vozila i uglaviti magnetnim zatvaračima. To značajno olakšava utovar i istovar glomaznih predmeta, primjerice, viličarom. Kad je prostor za manevriranje ograničen, vozilo se može pomaknuti prema natrag izravno u položaj uz utovarnu rampu ili do tereta koji treba prevoziti s potpuno otvorenim stražnjim vratima. Dvokrilna stražnja vrata mogu se uglaviti u dva položaja: prvi je pri kutu otvaranja od 95 stupnjeva, a drugi je uz bočne stranice kad su vrata potpuno otvorena. Magnetne kukice vrata sprječavaju da se vrata slučajno zalupe.

Po želji su dostupna i stražnja vrata s kutom otvaranja od 180°.

Dobra zabava, najbolja obaviještenost.

Vito Furgon - Dobra zabava, najbolja obaviještenost

Informacijski i komunikacijski sustavi s brojnim sučeljima po želji omogućavaju najbolju povezanost i dobru zabavu. Upravljanje opcionalnim multimedijskim sustavima Audio 30 i Audio 40 putem zaslona osjetljivog na dodir intuitivno je i komforno.

Saznajte više