Mercedes-Benz

Polovine - Sva vozila

1/2, 1/2
Mercedes-Benz Leasing


  • Odobrenje financiranja za samo 50 minuta!*
  • Potrebna minimalna dokumentacija za odobrenje!**
  • Namijenjen je financiranju svih vozila.
  • Dostupan za obje vrste financiranja: operativni i financijski leasing.
  • Minimalno učešće iznosi 50% od ukupne cijene vozila.
  • Rok otplate je do 12 mjeseci.

* Kreditna odluka u roku od 50 minuta zajamčena je za sve zahtjeve zaprimljene od ponedjeljka do petka od 8.30 do 15.30 sati.

** Bude li potrebno, kreditni odjel može zatražiti dodatnu dokumentaciju.

Akcije i uvjeti objavljeni na web stranicama mogu odstupati od trenutne ponude, stoga ljubazno molimo zatražiti (mailom ili telefonom) aktualnu ponudu proizvoda i akcija, jer Mercedes-Benz Leasing Hrvatska zadržava pravo promjene uvjeta financiranja, u kojem slučaju se može dogoditi da promjena uvjeta iz tehničkih razloga kasni s ažuriranjem na našoj internet stranici.

EKS (efektivna kamatna stopa) za fizičke osobe za financiranje putem financijskog leasinga iznosi 8,69 %
*** Izračun EKS za fizičke osobe je izračunat na reprezentativnom uzorku u kojem je u EKS uračunat trošak odobrenja ugovora, te predviđeni trošak kasko osiguranja za cijelo vrijeme trajanja ugovora. Ukupna cijena vozila sa svim davanjima 39.859,52 EUR, iznos učešća 19.929,76 EUR, ugovorna kamatna stopa 4,75 %, iznos financiranja 19.929,76 EUR, trajanje ugovora 12 mjeseci, iznos obroka 20.876,42 EUR, a dinamika otplate godišnja.
**** Prema zakonu o potrošačkom kreditiranju, te članku 6. pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o sadržaju i obliku ugovora o leasingu, te metodologiji izračuna kamatne stope, davatelj financijskog leasinga dužan je primatelju leasinga iskazati sve troškove koje davatelj leasinga uvjetuje primatelju leasinga (fizičkoj osobi) prilikom sklapanja ugovora o financijskom leasingu
***** Svi iznosi plativi u kunama po prodajnom tečaju za EUR OTP banke d.d. na dan plaćanja