Mercedes-Benz

Mercedes-EQ

Beskompromisno električno s Mercedes-EQ modelima.
Mercedes-EQ

Čista električna mobilnost znači izostanak lokalnih emisija, gotovo nečujno kretanje i izvanrednu brzinu reakcije. Sve u svemu, to predstavlja potpuno novi osjećaj u vožnji i oblik mobilnosti usmjeren prema budućnosti što podsjeća na pionirski posao prije 130 godina.

Mercedes-EQ modeli

Dinamični, gotovo nečujni i bez štetnih emisija.

EQA

EQA

Ovo je za novu generaciju. S novim, prepoznatljivim elementima dizajna, EQA predstavlja novi, elektro-mobilni način života. Udobna oprema i sigurnosni sustavi modela EQA osiguravaju izvrsno, električno iskustvo vožnje. Kako u buduće ne biste propustili informacije o modelu EQA, ovdje se možete jednostavno registrirati. Tako vas uvijek možemo držati informiranima.  

EQB

EQB

Potpuno električno prostorno čudo: s do 7 sjedala EQB iz Mercedes-EQ-a spreman je za svaku obiteljsku avanturu. Upadajte. 

EQC

EQC

Ispunjava visoka očekivanja: prvo Mercedes-EQ vozilo s čistim pogonom na električne baterije osvaja ne samo po pitanju sigurnosti i komfora, već oduševljava i visokim stupnjem dinamike vožnje zahvaljujući dvama elektromotorima na prednjoj i stražnjoj osovini. A da bi mobilnost bila bezbrižna, Mercedes me usto nudi sveobuhvatne usluge vezane uz električnu vožnju.

EQE

EQE

EQE kombinira svoj dinamičan izgled s luksuznom unutrašnjosti – ravnoteža tehničkih inovacija i moderne estetike. Bezvremenski oblici za novu eru.

EQS

EQS

EQS iz Mercedes-EQ-a je prva potpuno električna luksuzna limuzina. S njim Mercedes-EQ potpuno redefinira ovaj segment vozila. EQS je prvi model koji se temelji na modularnoj arhitekturi za električna vozila u luksuznoj i višoj klasi.

EQV

EQV

Dizajnerski elementi oblikovani posebno za Mercedes-EQ obitelj modelu EQV 300 daju njegov uzbudljiv i progresivan karakter – kako u eksterijeru, tako i u interijeru. Međutim jedna stvar ostaje upravo onakva kako ste navikli u Mercedes-Benzovom velikom jednovolumenu: EQV 300 će Vas isto tako razmaziti komforom i funkcionalnošću koji su tipični za brand.

Saznajte više