Mercedes-Benz

Manji popravci karoserije.

Popravci udubina

Za savršenu vanjsku površinu vašeg Mercedesa: popravci udubina.

Vaš Mercedes ima udubinu? Ne zadugo! Uz Mercedes-Benz uslugu Manjih popravaka naši stručnjaci za karoseriju i lak uklanjaju udubine bez potrebe za zamjenom kompletnih dijelova.

Uštedite vrijeme i novac.

U mnogim slučajevima udubine se mogu ukloniti njihovim pritiskanjem prema van – što je ispitana metoda za brzo ispravljanje udubina po povoljnoj cijeni. Vaš Mercedes će vam biti vraćen sa savršenom vanjštinom. Kao da se ništa nije dogodilo.

Možete se pouzdati u kvalitetu Mercedes-Benz stručnjaka.

Naši iskusni stručnjaci savršeno su ovladali umjetnošću ispravljanja udubina: osiguravamo uslugu koja zadovoljava najstrože zahtjeve za kvalitetom – i doprinosi zadržavanju vrijednosti vašeg Mercedesa. Manji popravci udubina su dio široke ponude Mercedes-Benz Repair™ usluga.

Rado ćemo vas savjetovati, i to besplatno.

Besplatno i bez obaveze saznajte može li se udubina na karoseriji vašeg automobila ispraviti. Zašto ne biste odmah dogovorili sastanak i saznali?

Popravak laka

Kako bi vaš Mercedes sjajio prepoznatljivim sjajem: popravci laka.

Manja oštećenja laka bez većih problema uklanjaju naši iskusni stručnjaci. Ogrebotine i rezovi mogu se u potpunosti ukloniti i vaš Mercedes može vratiti svoj prepoznatljivi sjaj.

Isplativo i brzo rješenje.

Naši iskusni stručnjaci popravljaju oštećenja u nekoliko različitih faza. Oni rade samo na oštećenim mjestima – bez potrebe lakiranja cijelih dijelova vozila. To je brzo i dobro za vaš budžet.

Možete na nju računati: Mercedes-Benz kvaliteta koju osiguravaju stručnjaci.

Naravno da se visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete također odnose na popravke laka: samo iskusni stručnjaci popravljaju lak vašeg Mercedesa. Nakon popravka vaše vozilo je ponovo vizualno savršeno. U potpunosti je vraćena zaštitna funkcija laka. Manji popravci laka jedna je od usluga našeg Mercedes-Benz Repair™ programa.

Rado ćemo vas savjetovati, i to besplatno.

Besplatno i bez obaveze saznajte od vašeg Mercedes-Benz partnera može li se oštećenje laka na vašem vozilu popraviti. Zašto nas ne biste odmah kontaktirali i saznali?

Popravci plastike

Vaš Mercedes je ubrzo ponovo savršen: popravci plastike.

Ako se oštete plastične komponente vašeg Mercedesa, npr. branik, zaštitna letvica ili obloga, naša usluga popravka plastike je idealno rješenje – bez zamjene kompletnih dijelova.

Manje materijala, manji trošak.

Naši stručnjaci korigiraju rupe, pukotine ili ogrebotine te lakiraju popravljena mjesta. Originalni dio vozila je obnovljen uz minimalno napora. To pomaže u održavanju vaših troškova na što je manje mogućoj razini.

Mercedes-Benz kvalitetu osiguravaju naši stručnjaci.

Naravno da se visoki Mercedes-Benz standardi kvalitete također odnose na popravak plastičnih komponenata: samo iskusni stručnjaci popravljaju oštećenja plastičnih komponenata vašeg Mercedesa, koristeći materijale najviše kvalitete.
Manji popravak plastike je usluga koja se nudi u sklopu našeg Mercedes-Benz Repair™ programa.

Rado ćemo vas savjetovati, i to besplatno.

Zatražite informacije o Mercedes-Benz Manjim popravcima plastike: dobit ćete sve detalje, naravno bez ikakvih obaveza i besplatno.