Mercedes-Benz

S-klasa Limuzina.

Mercedes-Benz S-klasa

Kako jednostavno ostati miran?  Pitate li se i Vi ponekad? Nijedna druga luksuzna limuzina ne utire put između stila i statusa tako suvereno.  

Brine o onome što je važno.

Nova Mercedes-Benz S-klasa Limuzina predstavlja suverenost i odgovornost. Samouvjereni karakter koji je tu za Vas na svim razinama, razmišlja s Vama, misli unaprijed i uvijek na umu ima Vašu ugodu. Ona je pratilac na kojeg se možete osloniti i kojem biste trebali pokloniti svoje povjerenje. Uđite.

Mercedes-Benz S-klasa
Mercedes-Benz S-klasa

Idealna usklađenost moderne  estetike i luksuzne prostranosti.

Reduciran na ono najvažnije. Dizajn eksterijera, govor dizajna jasnoće percepcije svom najmodernijem obliku. Profil savršenih proporcija, kvake na vratima poravnate s površinom i novi kotači. Markantan prednji dio s prednjim svjetlima DIGITAL LIGHT koja pokazuju put i naglašeno širok stražnji dio s dvodijelnim svjetlima.

Mercedes-Benz S-klasa

Interijer koji će Vas nadahnuti.

Nova S-klasa ujedinjuje otmjene materijale s finim površinama i progresivnim dizajnom. Spaja visoku tehnologiju, informiranje i zabavu s intuitivnim rukovanjem. Zahvaljujući  64 boje aktivne ambijentalne rasvjete, nastaju očaravajući svjetovi boja koji se mogu dinamično mijenjati ili osvijetliti područja raznim bojama.

Mercedes-Benz S-klasa

Uvijek spremna za Vas.

Prošireni inteligentni sigurnosni sustavi poput paketa pomoći u vožnji  pružaju najveće moguće rasterećenje i više povjerenja. U istom se smjeru razvija i nova tehnologija prednjih svjetala DIGITAL LIGHT dok inovativni zračni jastuci u prednjim naslonima za leđa čine vožnju u stražnjem dijelu vozila sigurnijom.

Mercedes-Benz S-klasa

Wellness pritiskom na dugme.

Nova S-klasa može ispuniti mnoge želje pa ćete iz nje izići opušteniji nego što  ste ušli. Obradovat će Vas ENERGIZING COACH za individualne wellness programe ili će Vas oduševiti masaža u multikonturnim sjedalima. Usto, zvučni sustav  Burmester® High-End 4D Surround Sound uvijek pruža vrhunski zvuk.

Mercedes-Benz S-klasa

Mercedes-Benz S-klasa ostaje jedinstvena.

Zahvaljujući kulturi vožnje na najvišoj razini, nova Mercedes-Benz S-klasa  na putu je u budućnost. Izražajan dizajn, jedinstvene tehnologije za komfor  i sigurnost, inovativni digitalni kokpit sa sustavom informiranja i zabave  MBUX te luksuzni materijali osiguravaju doživljaj u vožnji kakav još nije pružio nijedan automobil.

Mercedes-Benz S-klasa

Digitalni kokpit.    

Kombinacija zaslona u kokpitu s 3D prikazom, MBUX head-up zaslona s proširenom stvarnosti u vjetrobranskom staklu i centralnog OLED zaslona osjetljivog na dodir predstavlja inovativan, ali i intuitivan koncept upravljanja. Zahvaljujući MBUX glasovnom upravljanju, nova S-klasa može se prilagoditi Vašim potrebama i pružiti Vam podršku.

Mercedes-Benz S-klasa

Istaknuta obilježja komfora u stražnjem dijelu.

Nadahnuće i prvoklasan komfor za udobnost u drugom redu. Namjestite sjedalo Executive s naslonom za noge u udoban  položaj za spavanje. Napetosti u vratu i ramenima opustite pomoću termo jastučića. Ili opušteno radite na tabletu sustava MBUX stražnjem dijelu vozila, ujedno upravljajući funkcijama za komfor odnosno zabavu.

Mercedes-Benz S-klasa

Aktivna ambijentalna rasvjeta.

S aktivnom ambijentalnom rasvjetom doživite tehnološki skok. To je spoj estetike i inova-tivnih informacija za vozača te proširenih funkcija. Usto se svjetleće trake koje okružuju unutrašnjost vozila stapaju s ukrasnim elementima i čine sasvim novu razinu svjetla koja ujedno vizualno podržava sustave pomoći u vožnji, naglašavajući inteligenciju Vašeg vozila.

Mercedes-Benz S-klasa

Head-up zaslon proširene stvarnosti.

Zahvaljujući head-up zaslonu MBUX proširene stvarnosti, vjetrobransko staklo postaje  dijelom digitalnog kokpita. Pregledne projekcije na vjetrobranskom staklu nadopunjavaju vidno polje važnim informacijama o trenutačnoj situaciji u vožnji. Na taj način nova  S-klasa vozaču pruža sve što je bitno, pri čemu on ne mora skrenuti pogled s ceste.

Mercedes-Benz S-klasa

Automatske kvake.

Po želji su u kombinaciji s elektroničkim sustavom autorizacije za otvaranje i pokretanje vozila KEYLESS-GO dostupne elegantno dizajnirane kvake poravnate s površinom  koje se automatski izvlače. Pritom se vrata mogu zaključati i otključati bez ključa, dodiri-vanjem kvake.

Mercedes-Benz S-klasa

Novi naplatci.

U program kotača u novoj se S-klasi Limuzini, ovisno o opremi, ubrajaju vrhunski kotači od lakog metala dimenzija od 45,7 cm (18") do 53,3 cm (21"). Elegantan sportski karakter vozila dodatno je naglašen suvremenim dizajnom proširenih kotača i širokim tragom.

Mercedes-Benz S-klasa

AIRMATIC.

AIRMATIC ujedinjuje prednosti više podvozja u jednom – birajte između udobnosti i dinamike. Pritom je lepeza  postavki dojmljiva. Zračni ovjes nudi izvrstan komfor kotrljanja i na teškoj podlozi ili snažne sportske performanse. Praktično: automatska regulacija razine ovisno o opterećenju.

Mercedes-Benz S-klasa

Upravljanje stražnjom osovinom.

Zahvaljujući upravljanju stražnjom osovinom, uživat ćete u trima prednostima: u još suverenijoj stabilnosti na cesti,  osjetno većoj agilnosti, ali i osobito boljoj okretnosti – primjerice prilikom parkiranja. Osim toga, ovisno o brzini vožnje stražnji kotači mogu se skrenuti obrnuto ili jednako u odnosu na prednje kotače.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu S-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više