Mercedes-Benz

Mercedes-Maybach.

Predvodi primjerom.
Mercedes-Maybach S-klasa Limuzina

Prestižan, ekskluzivan, jedinstven: novi Mercedes-Maybach je ultimativni izraz automobilskog luksuza.

Posebno poglavlje u povijesti automobila.

Savršenstvo mobilnosti sa stilom: to je zahtjev nove Mercedes-Maybach S-klase Limuzine. U njoj elegancija, luksuz i najmoderniji komfor tvore jedinstveni doživljaj putovanja.

Mercedes-Maybach S-klasa

Sjaji prema van. Djeluje prema unutra.

Oduvijek je kruna najvećeg luksuza u svijetu automobila: legendarni lak u dvije boje. Za Mercedes-Maybach S-klasu možete birati između devet različitih kombinacija boja. Za unutrašnjost vozila možete birati među ekskluzivnim vrstama kože novih boja, novim ukrasnim elementima i kontrastnim ukrasnim šavovima čija je kombinacija ugrađena možda samo jednom: za Vas.

Mercedes-Maybach S-klasa

Luksuz u svom najčišćem obliku.

Tradicionalnu eleganciju spaja s najmodernijim komforom. Impozantni nastup iz svakog kuta potvrđuje ovu premisu. Suverenost ovog vozila vidljiva je već na prvi pogled.

Mercedes-Maybach S-klasa

Sustavi pomoći usmjereni na budućnost.

Udobno i sigurno na svakoj ruti: Mercedes-Benz Intelligent Drive povezuje visoko razvijene sustave pomoći i pritom anticipativno u obzir uzima inteligentne podatke na kartama.

Mercedes-Maybach S-klasa

Maksimalna snaga, koncentrirana u malom prostoru.

Motor Mercedes-Maybach S-klase Limuzine je remek-djelo njemačkog inženjerskog umijeća. Spaja suvereni tihi rad i dinamični razvoj snage s učinkovitošću.

Mercedes-Maybach S-klasa

First Class stražnji dio vozila.

Fleksibilnom business konzolom u stražnjem dijelu vozila preobrazit ćete svoje vozilo u mobilni ured. Opsežna oprema kao što su dvije utičnice od 12 V i temperirani držač za čašu pridonose komfornom radu i putovanju. U stražnji dio vozila First Class možete dodati još korisne dodatne opreme poput sklopivog stolića i utičnice od 230 V.

Mercedes-Maybach S-klasa

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš Maybach.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Mercedes me

Saznajte više