Mercedes-Benz

GLS.

Mercedes-Benz GLS

Najveći stupanj uživanja u prostoru i udobnosti postiže se samo u novom GLS-u.

Novi GLS s ponosom nosi S u svom imenu. Ujedinjuje suverenost SUV-a i unutarnje vrijednosti S-klase kao nijedan drugi na svijetu. Uđite i doživite veličanstven luksuz, osjetan komfor i besprijekornu sigurnost na dosad neviđenoj razini.

Mercedes-Benz GLS

Uđite i uživajte u modernom luksuzu.

U novom modelu GLS svaki pogled i svaki dodir pružaju prvoklasan doživljaj. Glatki prijelazi, otmjeni drveni dijelovi i potpuno digitalni kokpit sa širokim zaslonom skladno se uklapaju u izvanredan kvalitetan interijer. Osim toga, ovo je prvi Mercedes luk-suzne klase sa sustavom informiranja i zabave MBUX i razumije Vas bolje no ikad.

Mercedes-Benz GLS

Maksimalni komfor. Gotovo minimalistički dizajn.

Mercedes-Benz GLS

Dobar stil nešto je najvrednije.

Elegantno i sa stilom novi GLS dominira okruženjem svojom čistom pri-sutnošću. Elegantniji su samo interijer EXCLUSIV, električni panoramski pomični krov i kotači dimenzija do 23". Prednja svjetla MULTIBEAM LED  i stražnja LED svjetla daju mu još sjajniju karizmu.

Mercedes-Benz GLS

Stražnji dio vozila kao nijedan dosad.

Unutrašnjost novog modela GLS doslovno je neodoljiva: golema ponuda prostora pozivnica je za sedam osoba. Na svakom sjedalu uživat će u komforu luksuzne klase i ponudi informiranja i zabave koja ga čak nadma-šuje. Drugi red sjedala može se namjestiti električno, a treći komforno kao nikad dosad.

Mercedes-Benz GLS

Najsuverenije podvozje na svijetu.

Ostati smiren, čak i pod najvećim pritiskom: to je umijeće kojim novi GLS s potpuno aktivnim podvozjem E-ACTIVE BODY CONTROL vlada kao nitko drugi u njegovoj  klasi. Na cesti kao i izvan nje. Novi elektrificirani motor te sveobuhvatan paket ON&OFFROAD po želji kruna su njegovog uzvišenog komfora.

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoz natim cestama, Vaš novi GLS SUV osjetno Vas rasterećuje upravo stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opušteno.

Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz User Experience.

Informiranje i zabava na najvišoj razini modela GLS. Novi Mercedes-Benz User Experience će Vas očarati. Svakim pogledom, svakom riječju i svakim dodirom.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLS.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više