Mercedes-Benz

GLC SUV.

Mercedes-Benz GLC SUV

Očekuju Vas očaravajući novi kokpit, još markantniji dizajn SUV-a i komfor u vožnji najviše razine.

Jak karakter sa sasvim novim nijansama.

Novi GLC prezentira se inteligentnije, dinamičnije i suverenije nego ikad. S očaravajućim modernim sustavom upravljanja koji Vam se svakim danom bolje prilagođava. S još dojmljivijim dizajnom SUV-a. I s komfornim sustavima i sustavima sigurnosti koji se brinu za Vas i Vašu ugodu bolje nego ikad.

Mercedes-Benz GLC

Uđite. Novi GLC ima Vam štošta za ispričati.

O potpuno novom načinu upravljanja automobilom. Jednostavnom. Intuitivnom. Pomoću Vaših riječi, dodira i gesta. To je MBUX, novi Mercedes-Benz User Experience. Istaknuta obilježja su novi digitalni zasloni i upravljački elementi osjetljivi na dodir, prirodni sustav glasovnog upravljanja i sposobnost da Vam se svaki dan još bolje prilagodi.

Mercedes-Benz GLC

Priuštite svojim očima nešto posebno.

Ništa ne očarava više od snažne, sportske karizme. Novi GLC s linijom AMG Line izgleda osobito sportski. Sa širim donjim rubovima, integriranim poliranim završecima ispušne cijevi i novim dizajnom naplataka isijava još veću snagu i dominaciju. Osim toga, nova ravna stražnja svjetla po prvi put serijski svijetle LED tehnologiji.

Mercedes-Benz GLC

Napunite se novom energijom.

U vozilu je sve usmjereno na jedan cilj: učiniti Vaše vrijeme što ugodnijim. S paketima ENERGIZING koji će po želji povećati Vašu ugodu. S novim  sportskim sjedalima u dodatnoj opremi za osjetno veću bočnu potporu  i komfor. I sa zvučnim sustavom Burmester® Surround Sound koji će  Vašu glazbu po želji pretvoriti u doživljaj više klase.

Mercedes-Benz GLC

Dominantan i dok stoji.

Rešetka hladnjaka oblikovana je još markantnije, kromirani elementi elegantnije, prednja svjetla uže. Prednji dio novog modela GLC tako zrači još većom pojavom i dominacijom tipičnom za SUV.

Mercedes-Benz GLC

Ovako se vozi samo novi GLC.

Adaptivna podvozja, pogon na sve kotače i elektrificirani motori. Sve je to moguće za novi GLC. U dodatnoj opremi možete odabrati i neku od vrhunskih značajki kao što su  zračni ovjes AIR BODY CONTROL za veoma visoku stabilnost u vožnji, praktični pogon na sve kotače 4MATIC i novi elektrificirani benzinski motori s funkcijom EQ Boost.

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz User Experience.

U novom modelu GLC odsad možete gotovo sve namještati i svime upravljati samo jednim prstom. Sasvim jednostavno putem velikog zaslo na, nove podloge ili tipki osjetljivih na dodir na novom upravljaču.  Dovoljan je samo jedan dodir da biste stilove prikaza, ambijentalnu  rasvjetu ili sustav informiranja i zabave prilagodili svojim željama.

Mercedes-Benz GLC

Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na  nepoznatim cestama, Vaš novi GLC osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku  vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše  vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opušteno.

Mercedes-Benz GLC

Intuitivni koncept upravljanja dodirom.

Zaslon osjetljiv na dodir, podloga osjetljiva na dodir i tipke osjetljive na dodir na  upravljaču omogućavaju Vam potpuno nov način upravljanja. Zahvaljujući sustavu MBUX, to se odvija sasvim prirodno putem intuitivnih dodira, glasa i gesti.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLC.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više