Mercedes-Benz

Nema zime!

Nema zime!

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za zimsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Originalni Mercedes-Benz kotači

Originalni Mercedes-Benz kotači

Spontanost ima svoju čar. Lijepo je iščekivati snijeg i veseliti se zimskom ugođaju dok smo u toplom domu, no izlaskom na ulicu odmah se moramo prilagoditi na nisku tempraturu i klizave uvjete na kolnicima.

Kristalno jasan pogled - Popust 40%

Ostanite „cool“ preko zime

Mercedes-Benz originalna WinterFit tekućina za pranje i odleđivanje stakala.

Mercedes-Benz metlice brisača - Popust do 35%

Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice jesenske kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Originalne Mercedes-Benz prostirke - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz tepisi

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Originalni dodaci - Popust 10%

Zamjena filtera klime

Originalna Mercedes-Benz dodatna oprema sa stilom.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši će Vam stručnjaci omogućiti mobilnost diljem Europe. Osigurat ćemo Vam pomoć na licu mjesta, zamjensko vozilo ili prijevoz zrakoplovom. Ako biste radije opušteno sačekali popravak svog vozila, rado ćemo Vam platiti smještaj u hotelu.

Nova ponuda iz "Collection 2019" kataloga

Mercedes-Benz Collection 2019

Opušteno susreće chic. Elegancija sport. Posao slobodno vrijeme. Mercedes-Benz Collection spaja eleganciju svojstvenu našim vozilima s krajnje sportskim stilom. Za sve one koji se više ne moraju dokazivati. I pokazati najbolje od onog što život čini lijepim: naglašenu opuštenost.

Mercedes-Benz servisni paketi

Mercedes-Benz servisni paketi

Razumno je provjeriti neke vitalne detalje kako biste mirno nastavili uživati u vožnji svog omiljenog Mercedes-Benz automobila. Sada povoljno možete zamijeniti motorno ulje i filter, filtere goriva, kabine i zraka. Jer baš kao ni vi, ni mi od Mercedes-Benz vozila ne očekujemo ništa manje od pouzdanosti i dugovječnosti.

Vaš Mercedes zaslužuje original.

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje. Važna komponenta Vašeg automobila.

Jeste li ikada doživjeli savršeni spoj?

Mercedes me

Mercedes me je sustav koji ispunjava sve vaše želje. Znate ono kad s nekim kliknete na prvu? Stvar je u komunikaciji koja nema zapreka.

Preuzmite PDF brošuru

Kontaktirajte nas

Ponuda vrijedi do 31. 3. 2020. ili do isteka zaliha.