GLE SUV.

Mercedes-Benz GLE SUV

GLE je utjelovljenje vlastitog pogleda na svijet. Nadahnut onima koji svaki dan kreću iznova.

Udahnite slobodu i pokažite svoju originalnost.

Elegantna i samouvjerena priroda GLE-a nagovještava fantastične trenutke uzbuđenja, odiše osjećajem slobode i zrači zaraznom osobinom: prirodnošću. Dizajnerski koncept ovog terenca čini ga jedinstveno dinamičnim, impresivnim i dominantnim vozilom.

Eksterijer – prepoznatljivo evoluiran.

Vozilo koje uvijek stoji pouzdano i sa stilom: GLE odiše pouzdanošću. Posebno se ističu redizajnirani prednji i stražnji odbojnici, prošireni blatobrani i ispušni sustav s vidljivim završecima ispušne cijevi koji mu daju izražajan i sportski izgled.

Mercedes-Benz GLE

Interijer – nenadmašna prostranost.

Mnogi će vam detalji u interijeru GLE-a ubrzo postati osnovne funkcije. U okruženju apsolutnog komfora te zahvaljujući koordiniranim visokokvalitetnim elementima, interijer vozila odiše atmosferom potpune prostranosti.

Mercedes-Benz GLE

LED Intelligent Light System: rasvjetljavanje mraka inteligentnim svjetlima.

LED High Performance prednja svjetla ističu markantan izgled GLE SUV-a. Zahvaljujući inteligentnoj rasvjetnoj tehnologiji svaka je situacija u vožnji savršena osvijetljena, a to vrijedi i na terenu.

Mercedes-Benz GLE

PLUG-IN HYBRID: za uživanje u vožnji nisu potrebne emisije.

PLUG-IN HYBRID spaja dinamičnost vožnje i ekološku osviještenost. U skladu s pripadajućim zahtjevima, pokreće ga elektromotor, snažan 6-cilindarski motor s unutarnjim izgaranjem ili kombinacija ta dva motora.

Mercedes-Benz GLE

Off-Road Engineering paket za sve terene.

Kvalitetno opremljen za suočavanje sa svakim terenom. Off-Road Engineering paket obuhvaća posebne programe vožnje za zahtjevne terene, kao i proširene mogućnosti postavki za vožnju cestom.

Mercedes-Benz GLE

DISTRONIC PLUS: daleko najsigurniji.

DISTRONIC PLUS sustav kontrole udaljenosti s funkcijama STEER CONTROL i Stop & Go Pilot nudi inteligentne mogućnosti koje rasterećuju vozača i daju više sigurnosti, bilo da se radi o gradskim gužvama ili dugim putovanjima.

Mercedes-Benz GLE

Mercedes me connect: uvijek u vozilu. Mercedes-Benz Services.

Mercedes me connect nudi brojne korisne aplikacije i digitalne usluge. Sustav Live Traffic Information omogućuje vam izbjegavanje prometnih gužvi i dolazak na odredište u najkraćem roku.

Mercedes-Benz GLE

Potpuno električna poteznica: poteznica na pritisak gumba.

Poteznica za prikolicu može se izvlačiti i uvlačiti prema potrebi. Zahvaljujući funkciji ESP® Trailer Stability Assist u stanju je korigirati zanošenje prikolice.

Mercedes-Benz GLE

Saznajte više