Mercedes-Benz

GLE Coupé.

Mercedes-Benz GLE Coupé

U svakoj obitelji postoji netko tko se ističe. U umijeću automobilske industrije GLE Coupé predstavlja sinonim za novi ekspresionizam. Ujedinjava pojavu SUV-a te dinamiku i agilnost coupea.

U centru pažnje.

Te dimenzije stvaraju osjećaj. Izražajan oblik uz istovremenu senzualnu jasnoću GLE Coupéa vama će kao vozaču dati stalnu i fascinantnu pojavu. Naviknite se da će ljudi govoriti o vama. Svaki je otpor uzaludan.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Eksterijer – posebna pojava.

Niska karoserije i oštro naglašena linija krova: ta dva obilježja daju GLE Coupéu karakterističnu siluetu. Oduševljavajućom igrom elemenata inače tipičnih za SUV modele, ovo vozilo impresionira upečatljivo izražajnim dimenzijama.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Interijer – najbolje od oba svijeta.

Sportski karakter tipičan za kupe u kombinaciji s osjećajem prostranosti tipičnim za SUV: u interijeru GLE Coupéa može se pronaći najbolje od oba svijeta. Luksuzni dodaci osiguravaju ekskluzivnost tipičnu za Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Opcije za opremu eksterijera: od diskretno-vrhunskih do sportsko-izražajnih.

Osnovna je verzija opreme sama po sebi moćna. Opcionalne linije i paketi opreme omogućuju jače isticanje raznolikosti obilježja vozila.

Mercedes-Benz GLE Coupé

LED Intelligent Light System: svjetlo za svaki teren.

LED High Performance prednja svjetla ističu markantan izgled GLE Coupéa. Zahvaljujući inteligentnoj rasvjetnoj tehnologiji svaka je situacija u vožnji savršena osvijetljena i to na svakom terenu.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Koncept vozila: moćan kao SUV, dinamičan kao coupé.

U cijelosti SUV: moćna pojava i svestranost. U cijelosti coupé: sportski elementi dizajna i dinamične vozne karakteristike. GLE Coupé daje maksimum na svakom terenu.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Opcije za opremu interijera: izgledom coupé, a prostranošću SUV.

U interijeru se ističu savršen stil, dobar ukus i sklad. Za još luksuzniji ambijent brine se opcionalna linija EXCLUSIVE Line, dok linija AMG Line jača sportski karakter.

Mercedes-Benz GLE Coupé

DYNAMIC SELECT: doživljaj vožnje. Radi se o tome što želite.

Vaša očekivanja određuju doživljaj vožnje, a ne obrnuto. Pomoću sustava DYNAMIC SELECT možete birati programe vožnje – od udobne do krajnje sportske.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Panoramski klizni krov: isticanje veličine na najelegantniji način.

I u interijeru je bezgraničan. Opcionalni panoramski klizni krov daje osjećaj iznimne prostranosti i inteligentno reagira na vanjske utjecaje kao što su velika brzina ili kiša.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Parking paket s kamerom od 360 stupnjeva: praktično parkiranje stvar je gledišta.

Vrhunski komfor prilikom parkiranja: funkcija Active Parking Assist zajedno s funkcijom PARKTRONIC pronalazi parkirna mjesta i pomaže prilikom parkiranja vozila. Kamera od 360 stupnjeva daje vam odličnu preglednost prilikom parkiranja.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLE.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više