Mercedes-Benz

GLA.

Mercedes-Benz GLA

Utire nove puteve, izvan ustaljenih ruta, na nepoznatom teritoriju. Po pitanju znatiželje i želje  za pustolovinom, GLA je pravo luksuzno terensko vozilo. S druge strane, dinamične linije dizajna odišu čistom željom za brzinom, gotovo kao kod sportskog coupea. Vidjet ćete ga i ostati zadiv-ljeni: GLA je pravi crossover – ne uklapa se ni u jednu kategoriju, ali se zato savršeno uklapa  u Vaš život.

Najpustolovnije terensko vozilo u svojoj klasi.

GLA je pravo terensko vozilo u smislu znatiželje i žeđi za pustolovinom. S druge strane, dinamične dizajnerske linije ističu potisak prema naprijed, skoro kao sportski coupé. Uvjerite se sami i divite se: GLA ne upada niti u jednu kategoriju, ali savršeno odgovara vašem životu.

Mercedes-Benz GLA

Još privlačnija: vanjština GLA.

GLA je postao još snažniji i sada ima još jači terenski karakter. Mnoge stvari su promijenjene, tako da GLA ostane dosljedan svojim principima: najsportskiji, najuzbudljiviji crossover u svojoj kategoriji.

Mercedes-Benz GLA unutrašnjost

Još veća vrijednost: unutrašnjost GLA.

Za svakoga tko želi nestati u daljini: dobrodošli u GLA. Zaobiđite sva zagušenja zahvaljujući opcionalnoj navigaciji i prometnim informacijama u stvarnom vremenu i neka vam moderni sustavi pomoći vozaču pruže opipljivu podršku. Uživajte u samoći i istovremeno to podijelite sa svima – također i to možete učiniti: moderne usluge povezivanja kao i mnoge interno razvijene aplikacije opcionalno vas povezuju sa cijelim svijetom. 

Mercedes-Benz GLA 4MATIC

4MATIC pogon na sve kotače

U smjeru izvan normi. Više držanja, više stabilnosti i više mogućnosti na cesti i izvan nje: 4MATIC pogon na sve kotače je spreman za svaku pustolovinu – i dostupan je za mnoge izvedbe motora.

Mercedes-Benz GLA

Integracija s pametnim telefonom

Oslobađanje od veza. A ostajati savršeno povezan. Uživajte u samoći te u isto vrijeme to podijelite sa svima. Po želji vaš pametni telefon možete savršeno integrirati u GLA: Mnoge funkcije i aplikacije mogu se optimalno kontrolirati i prikazati.

Mercedes-Benz GLA HANDS-FREE

HANDS-FREE

Vozi puno. Otkriva još više. Od kupovine do dugog putovanja – GLA je spreman za bilo koju pustolovinu. Opcijski, prtljažnik možete otvoriti dodirom na tipku ili pokretom noge.

Mercedes-Benz GLA 360-stupanjska kamera

360-stupanjska kamera

Unaprjeđenje udobnosti za 360 stupnjeva. Bilo da se radi o parkiranju ili manevriranju – četiri umrežene kamere opcionalno osiguravaju realističan prikaz okoline. Za manje briga i više dojma.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLA.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više