Mercedes-Benz

E-klasa Coupé.

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Dizajn će Vas nadahnuti. Sustav informiranja i zabave razumije Vas poput dobrog prijatelja. a zahvaljujući komforu, uživate u svakoj sekundi putovanja. Savršeno za svladavanje svakodnevnih izazova ne samo sa stilom, nego i dinamično i komforno. Otkrijte najvažnije značajke nove E-klase Coupé.

Najsportskija E-klasa Coupé svih vremena.

Bezvremenska suverenost susreće sportsku eleganciju – govor dizajna nove E-klase Coupé.

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Stvorena za pobjede.

E-klasa Coupé spoj je luksuznog komfora i dinamičnog sportskog karaktera.

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Dinamika duž cijele linije.

Dizajn kupea ujedinjuje snažne konture i bezvremensku suverenost što  se osobito ističe u sportskoj liniji AMG Line. Svaki dio E-klase Coupé zrači dinamikom.

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Uđite i pobijedite.

Krenite s pravim osjećajem. Interijer sportskog izgleda s novooblikovanim upravljačem i digitalnim kokpitom  odlikuje se velikom kvalitetom i zaobljenim oblicima te  predstavlja novu interpretaciju modernog luksuza.

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Glavni pokretač.

Moćni motori, namjestiva podvozja i pogon na sve kotače  4MATIC, u dodatnoj opremi, čine E-klasu Coupé agilnijom nego ikad. Vi određujete koliko sportski želite voziti.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe

Uspjeh je pitanje stava.

Komforno do odredišta: paketi ENERGIZING nude mnogo načina za opuštanje – na primjer putem glazbe i zvuka, ambijentalne rasvjete ili masaže u sjedalima. Sve funkcije povezane  su u pakete i mogu se individualno pozvati ovisno o raspoloženju. Svaki program povećava ugodu i smanjuje stres.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe

MBUX.

Voditelj digitalne transformacije. E-klasa Coupé raspolaže najmodernijim sustavom informiranja i zabave u novom digitalnom kokpitu s mnogim inovativnim funkcijama poput glasovnog upravljanja i proširene stvarnosti.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe

MBUX proširena stvarnost za navigaciju.

Kako biste se mogli snaći u kompleksnim situacijama u prometu, funkcija MBUX proširene stvarnosti za navigaciju umrežava  virtualni svijet sa stvarnim. Tehnologija spaja grafičke navigacijske upute i prometna upozorenja u slike uživo. Na odredište stižete brzo, sigurno i opušteno.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe

Nova prednja svjetla MULTIBEAM LED.

Prednja svjetla MULTIBEAM LED automatski se prilagođavaju okolini i pomoću LED žaruljica kojima se može zasebno upravljati reagiraju na situaciju u prometu.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe

Kotači od lakog metala u izvedbi s višestrukim krakovima.

Suvereni na cesti. Moderan dizajn naplataka obilježje je  minimalističkog, suvremenog stila nove E-klase Coupé.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe

Zvučni sustav Burmester® Surround Sound.

Uživajte u zvučnicima velike snage Burmester®. Visoko razvijena kompenzacija buke (VNC) dinamično prilagođava glazbu i zvuk situaciji u vožnji da bi Vam u svakom trenutku ponudila najbolji mogući užitak u glazbi.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe

Ambijentalna rasvjeta.

Prilagodite unutrašnjost svojim osobnim sklonostima ili trenutnom raspoloženju.  Iz 64 boje ambijentalne rasvjete nastaju očaravajući svjetovi boja koji se mogu dinamično mijenjati ili osvijetliti više područja različitim bojama.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe

Paket ENERGIZING.

Komfor za sva osjetila: ovaj paket povezuje posebnu opremu s inovativnom inteligencijom. Vaš Vas Mercedes može ciljano vitalizirati – da biste dulje bili učinkoviti za upravljačem  i da Vaša vožnja protekne ugodno. S do pet komfornih programa i posebnim dodacima poput grijanja za sjedalo vozača i suvozača.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe AMG

Stvorena za pobjede.

Svaki Mercedes-AMG predstavlja specifično remek-djelo s jedinstvenim karakterom. Ono što ujedi-njava naša vozila visokih performansi i sportske automobile njihov je nesputani sportski duh. Njihova strast prema najvišim performansama nastaje tamo gdje se inženjersko umijeće susreće sa sasvim posebnim stavom: duhom AMG-a. Vjerujemo da uvijek iznova moramo pokušavati pomaknuti granice kako bismo postigli nove ciljeve. Ništa ne prihvaćamo kao činjenicu. Jer granice stvaraju ljudi te ih stoga upravo oni i mogu srušiti. Takvim karakterom stvaramo izvrsne performanse za autosport – i cestu.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu E-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više