Mercedes-Benz

E-klasa Coupé.

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Tipičan Gran Turismo. Jedinstvena graciozna linija krova neometano se proteže do sportskog stražnjeg dijela. Na taj se način stvara moderna estetika od koje zastaje dah.

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Dizajnerski klasik senzualne čistoće.

E-klasa Coupé pravi je primjer Mercedes-Benz dizajnerske filozofije. Ona je utjelovljenje ultra-modernog stila i profinjene sportske note. Zahvaljujući svojim savršenim proporcijama i atletskim stilskim elementima E-klasa Coupé magnetskom snagom privlači poglede – a to čini sa suzdržanom gracioznosti.  

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Unutrašnjost – puno prostora za ekskluzivnost i sportsku notu.

Unutrašnjost E-klase Coupé je izuzetno darežljivo dimenzionirana. Sa četiri potpuno individualna sjedala, to je savršeni touring automobil – u potpunosti u skladu s tradicijom ekskluzivnih GT modela. Sportski-elegantan dizajn s finom osjetljivosti za detalje i precizna završna obrada impresioniraju sva četiri putnika u automobilu. 

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Vanjština – Savršene proporcije.

Njene čiste, snažne linije u kombinaciji sa sportskim istaknutim detaljima čine E-klasu Coupé ikonom stila. Njen dizajnerski izričaj ništa ne prepušta slučaju: od privlačnog, sportskog prednjeg dijela do čistih bočnih stranica, do atletski, mišićavog stražnjeg kraja, njene proporcije su savršene. 

Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Iskustvo vožnje

Snažna, dinamična pojava na cesti. Opcijski AIR BODY CONTROL zračni ovjes i 4MATIC pogon na sve kotače osiguravaju čistu superiornost i samouvjerenost u svakoj situaciji. Uz koeficijent otpora zraka Cd od 0,25 ne može mu se oduprijeti niti vjetar.

PRE-SAFE

PRE-SAFE®

Dodatak vašoj sigurnosti. Vozilo koje gleda unaprijed: u slučaju neizbježnog sudara, PRE-SAFE® Sound funkcija može pripremiti sluh putnika na buku nesreće. dok PRE-SAFE® PLUS može prepoznati opasnost stražnjeg naleta.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Munjevita inteligencija. Inteligentne tehnologije utiru put prema autonomnoj vožnji, osiguravaju jako udobno iskustvo vožnje, omogućuju digitalno umrežavanje – i unutrašnjost čine životnim prostorom.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vašu E-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više