Mercedes-Benz

Cjenik

Mercedes-Benz Cjenik

Ovdje možete preuzeti aktualni cjenik za željeno vozilo. Cjenik sadrži cijene vozila i pruža konkretne informacije o dostupnosti modela.

A-klasa

Kompaktna limuzina
Mercedes-Benz A-klasa W177

Izvrsna stvar kod nove A-klasom nije samo MBUX - Mercedes-Benz User Experience multimedijalni sustav kao ni brojne opcije personalizacije, već prilika da upoznate automobil koji se prilagođava vama.

Cjenik
Limuzina
Mercedes-Benz A-klasa V177

Zbog Mercedes-Benz User Experience-a, nova A-klasa Limuzina inteligentnija je nego ikad prije. Svaki dan nauči nešto novo, a prije svega bolje upoznaje svog vozača.  

Cjenik


B-klasa

Mercedes-Benz B-klasa

Kad znate da je sve savršeno, ne morate se ni zbog čega opravdavati. Ni zbog svog života ni zbog svog stila. A ponajmanje ne zbog automobila jedinstvene sigurnosti i udobnosti. Najintuitivniji koncept upravljanja u svojoj klasi. I dizajn dinamičniji nego ikad.

Cjenik


C-klasa

Limuzina
Mercedes-Benz C-klasa Limuzina

C-klasa je poznata po svojim savršenim proporcijama, udobnosti, kvaliteti i motiviranosti da svakoga dana, svakom vožnjom uvijek iznova nadmaši samu sebe.

Cjenik
Karavan
Mercedes-Benz C-klasa Karavan

Potpuno digitalni kokpit, najnoviji sustavi pomoći, pritisak na tipku koji će promijeniti Vaše raspoloženje. Tako mnogo novosti, ali jedno ostaje: motivacija C-klase da svakim danom, svakom vožnjom bude sve bolja.

Cjenik
Coupé
Mercedes-Benz C-klasa Coupé

C-klasa Coupé također predstavlja stav: da ni u jednom trenutku ne počivate, nego uvijek iznova dokazujete snagu inovacija.

Cjenik
Cabriolet
Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Samo najbolji pripadnici njene vrste motivirani su svakog dana biti još bolji. C-klasi to piše na čelu.

Cjenik


CLA

Coupé
Mercedes-Benz CLA Coupé

Nov si u gradu i spreman ostaviti nezaboravan dojam. Dizajn ti daje sjaj. Performanse ubrzavaju tvoj život. Sučelje govori tvoj jezik. To je tvoj novi CLA Coupé.

Cjenik
Shooting Brake
Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Shooting Brake. Nama je to najbolja kombinacija: sportski i praktičan. Inteligentan i elegantan. Jednostavno, kao nijedan drugi.

Cjenik


CLS

Mercedes-Benz CLS

Prvi susret. I sve je drukčije. Pogled je prikovan. Za jasnoću percepcije, za glasoviti dizajn. Odjednom je ovdje: želja za posjedovanjem.

Cjenik


E-klasa

Limuzina
Mercedes-Benz E-klasa Limuzina

Nova E-klasa Limuzina nudi sve što Vam je potrebno: mjesto, komfor, sigurnost i inovacije koje pokazuju smjer budućnosti.

Cjenik
Karavan
Mercedes-Benz E-klasa karavan

Mjesto, komfor, sigurnost, inovacije – to su vrline s kojima nova E-klasa Karavan i dalje osvaja, međutim još nikad nije imala ovoliko sportskih karakteristika.

Cjenik
All-Terrain
Mercedes-Benz E-klasa All-Terrain

Čak i sama pomisao na to pobuđuje čežnju za spontanim skretanjem na teren, poljski put, snijeg  i pijesak – E-klasa All-Terrain rado i izuzetno suvereno skreće s puta.

Cjenik
Coupé
Mercedes-Benz E-klasa Coupé

Sustav informiranja i zabave razumije Vas poput dobrog prijatelja. a zahvaljujući komforu, uživate u svakoj sekundi putovanja. Savršeno za svladavanje svakodnevnih izazova ne samo sa stilom, nego i dinamično i komforno.

Cjenik
Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Dinamičnijeg dizajna u svim segmentima, modernija i intuitivnija u kokpitu, uz još veći komfor prilikom vožnje sa spuštenim krovom.

Cjenik


G-klasa

Mercedes-Benz G-klasa

Dobro došli na kraj svijeta. Nova G-klasa već je tamo. Ona je posvuda. Nastavlja tradiciju automobila konstruiranog za najekstremnije uvjete.

Cjenik


GLA

Mercedes-Benz GLA

Provodi puno vremena na putu, baš poput Vas. Novi GLA je neprikosnoveni pratilac za Vaš raznolik život.

Cjenik


GLB

Mercedes-Benz GLB

Kao prvi svoje vrste, GLB definira prostor na nov, raskošan način i i svaki Vas put navede da napravite baš ono što želite.

Cjenik


GLC

SUV
Mercedes-Benz GLC

Novi GLC prezentira se inteligentnije, dinamičnije i suverenije nego ikad. S očaravajućim modernim sustavom upravljanja koji Vam se svakim danom bolje prilagođava.

Cjenik
Coupé
Mercedes-Benz GLC Coupé

Postoje osobnosti koje se odmah ističu. Svojom pojavom. Svojim samo­pouzdanjem. I svojim jedinstvenim karakterom. Poput novog modela GLC Coupé koji bolje od ikog razumije kako ujediniti najbolje karakteristike SUV­A i Coupea. Sasvim na svoj način. Dinamičnije i sportskije nego ikad.

Cjenik


GLE

SUV
Mercedes-Benz GLE

Novi GLE oblikuje novu sliku SUV-a inteligentnije, pozornije i obzirnije no ikad.  Njegovo podvozje aktivno poravnava neravnine, njegov sustav informiranja i zabave svaki dan nauči još nešto o Vašim sklonostima, a njegovi komforni sustavi mogu  procijeniti kad biste se trebali opustiti.

Cjenik
Coupé
Mercedes-Benz GLE Coupé

Jeste li spremni za svoj veliki nastup?

Cjenik


GLS

Mercedes-Benz GLS

GLS s ponosom nosi S u svom imenu. Ujedinjuje suverenost SUV-a i unutarnje vrijednosti S-klase kao nijedan drugi na svijetu. Uđite i doživite veličanstven luksuz, osjetan komfor i besprijekornu sigurnost na dosad neviđenoj razini.

Cjenik


S-klasa

Limuzina
Mercedes-Benz S-klasa Limuzina

Nikome ne mora ništa dokazivati, a svejedno to čini svakoga dana.

Cjenik
Coupé
Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Instinktivno znati što je ispravno. Bez vaganja, bez preispitivanja. Umjesto toga, čisto uvjerenje.

Cjenik
Cabriolet
Mercedes-Benz S-klasa Cabriolet

Još uvijek postoje susreti koji obogaćuju život i zaustavljaju dah. Na primjer s S-klasom Cabriolet, čistim iskušenjem.

Cjenik


SL

Mercedes-Benz SL

SL – dopustite da Vas zarazi karakterističan dizajn koji pod vedrim nebom slavi moderan luksuz i sportski karakter.

Cjenik


SLC

Mercedes-Benz SLC

Dug poklopac motora, kratki  prevjesi – kako sa spuštenim tako i s podignutim krovom, silueta je mišićava i upadljivo  dinamična.

Cjenik


V-klasa

Mercedes-Benz V-klasa

Svestrana kao Vaš život i veličanstvena kao Vaši snovi.

Cjenik


Kontaktirajte nas