Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Mobilo.

Mobilo

Ostanite u pokretu kroz Europu.

Usluga Mobilo osigurava mobilnost – i sama je mobilna. Vrijeme važenja može se produžiti iz godine u godinu ako redovito posjećujete Mercedes-Benz radi održavanja. A moguće je i ponovno kasnije aktiviranje, na primjer, ako ste promašili redoviti servis.

Detalji

Sigurno ostati mobilan

Vaš Mercedes standardno dolazi s Mercedes-Benz Mobilo mobilnim jamstvom. To znači da možete putovati potpuno opušteni. Ako naiđete na problem s vašim vozilom, Mercedes-Benz kvalitetna pomoć brzo će vam biti pružena u cijeloj Europi – i sigurno ćete doći na odredište.

U ovim situacijama ostat ćete mobilni.

Tehnički kvarovi ili problemi s paljenjem: ako vaše vozilo neće upaliti ili je zbog tehničkog kvara ostalo nepokretno. Na primjer, kao rezultat mehaničkih ili elektroničkih kvarova, praznog akumulatora ili puknuća gume.

Manji problemi:

U slučaju nepravilne uporabe vozila koja je rezultirala da je vozilo na putu ostalo nepokretno. Na primjer, prazan spremnik goriva ili dolijevanje pogrešnog goriva, ili gubitak ključeva vozila.

Područje pokrivanja

Ostanite mobilni u cijeloj Europi. S uslugom Mercedes-Benz Mobilo.

Ako ste prisiljeni prekinuti vaše putovanje, možete se osloniti na uslugu Mobilo kako biste dobili brzu pomoć.

- Približno 3000 ovlaštenih Mercedes-Benz partnera radi za vas u cijeloj Europi
- Servis i briga sa Mercedes-Benz kvalitetom
- Za brzu pomoć, u slučaju kvara unutar Hrvatske birajte besplatan telefonski broj 0800 10 40, a za slučajeve iz inozemstva +385 1 36 44 873

Možete iskoristiti Mercedes-Benz Mobilo usluge u Njemačkoj, svim državama Europske Unije i sljedećim državama:

AndoraItalijaRumunjska
BelgijaHrvatska
Portugal
Bosna i HercegovinaLatvijaŠvedska
BugarskaLichtensteinŠvicarska
DanskaLitvaSrbija
NjemačkaLuksemburgSlovačka
EstonijaMaltaSlovenija
FinskaMonakoŠpanjolska
FrancuskaCrna GoraČeška
GibraltarNizozemskaTurska
GrčkaNorveškaUkrajina
Velika Britanija
AustrijaMađarska
IrskaPoljskaCipar
Island

Usluge

Oslonite se na našu profesionalnu pomoć.

Manji problem, tehnički kvar ili nesreća: možemo vam pomoći na licu mjesta – točno tamo gdje nas trebate, kako bi bili sigurni da se vaše putovanje nastavi što je brže moguće. Ako neće biti moguće nastaviti s vašim Mercedesom, doći ćete do vašeg odredišta zahvaljujući Mobilo usluzi sa zamjenskim vozilom ili željeznicom ili zrakom.

Mercedes-Benz Mobilo usluge.

Pomoć na cesti i prilikom kretanja, manji popravci na mjestu kvara:
Profesionalna pomoć na licu mjesta. Mobilo plaća troškove poziva tehničke pomoći i popravaka do ukupno 150 eura. To ne uključuje materijalne troškove za gume, akumulatore, ključeve i sve potrošne materijale.

Zamjensko vozilo:

Po potrebi, osigurat će vam se zamjensko vozilo za vrijeme trajanja popravka koji ne prelazi tri radna dana, izuzimajući troškove goriva i dodatne usluge. Ovo se naplaćuje po tržišnim cijenama. Neće se nadoknaditi troškovi za gorivo i druge dodatne usluge. Vrsta vozila ovisi o dostupnosti. U slučaju nesreće / vandalizma i manjih problema vrijede ustanovljeni standardi osiguranja.

Zrakoplov/vlak:

Kao alternativa zamjenskom vozilu, Mercedes-Benz pokriva troškove zrakoplova ili vlaka kako biste mogli nastaviti putovanje ili se vratiti kući. Ako želite osobno podići vaš automobil kod Mercedes-Benz partnera gdje je bio popravljen, Mercedes-Benz će također platiti trošak putovanja do ove lokacije. Pokrit ćemo trošak od 400 EUR po osobi za povratnu kartu.

Povratni transport vozila:

Ako se vaš Mercedes-Benz ne može popraviti nakon 3 radna dana, organizirat ćemo na vaš zahtjev povratak vašeg vozila do vašeg osobnog Mercedes-Benz servisnog partnera i platiti troškove. Kako se povratak organizira zbirnim transportom, potrebno vrijeme povratka ovisit će o udaljenosti i lokaciji popravka.

Vučna služba:

Ako ne možete nastaviti vaše putovanje u vašem Mercedes-Benzu zbog kvara, manjeg problema, nesreće ili vandalizma, mi ćemo organizirati i pokriti troškove vuče vozila do najbližeg Mercedes-Benz servisa.

Smještaj/hotel:

Ako želite pričekati popravak vašeg vozila i to se ne može obaviti isti dan, Mercedes-Benz će vam vrlo rado pronaći smještaj. Tijekom vremena popravka, do maksimalno tri dana, pokrit ćemo troškove smještaja uključujući doručak za vozača i putnike.

Taxi, javni prijevoz, druge vrste mobilnosti:

Platit ćemo vaše troškove, do 65 eura, za vožnju do željezničke stanice ili aerodroma, na primjer, taxijem ili javnim prijevozom.

Pomoć u organizaciji:

Mi pružamo pomoć, na primjer, u slučaju nesreće ili oštećenja zbog vandalizma. U stranoj državi organizirat ćemo pravnu pomoć i prevoditelja.